ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری جزیره کیش در جهت اجرای ایده‌های خلاقانه و فناورانه و توسعه تعاملات بین‌المللی اعلام آمادگی کردند تا در حوزه‌های تامین مالی طرح‌های عمرانی، صادرات، انرژی، گردشگری با سازمان منطقه آزاد کیش همکاری کنند.

گزارش درآمد نیوز از کیش، در جلسه‌ای که  با حضور غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با یک شرکت سرمایه‌گذاری خارجی در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، مسؤولان این شرکت ضمن اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری جزیره کیش در جهت اجرای ایده‌های خلاقانه و فناورانه و توسعه تعاملات بین‌المللی اعلام آمادگی کردند تا در حوزه‌های تامین مالی طرح‌های عمرانی، صادرات، انرژی، گردشگری با سازمان منطقه آزاد کیش همکاری کنند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این جلسه با بیان اینکه جزیره کیش به‌عنوان قطب گردشگری ایران از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار است و زیرساخت‌های ایجاد شده در این منطقه، زمینه‌ساز اجرای ایده‌های خلاقانه است، اظهار داشت: طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف جزیره کیش در کمیته‌های فنی و تخصصی مطرح و پس از بررسی به مرحله اجرا می‌رسد.

علامحسین مظفری با تاکید بر اینکه در کیش شرایط زیرساختی به گونه‌ای مهیا شده است که می‌توان بهترین و تازه‌ترین طرح‌های عمرانی را اجرا کرد، افزود: عملیات اجرایی یکی از طرح‌های خاص با نام “جزیره مصنوعی” در این منطقه در دستور کار قرار گرفته است که در مرحله نخست در وسعت ۶۰ هکتاری اجرا می‌شود و قابلیت افزایش تا ۱۵۰ هکتار را دارد.

وی در رابطه با توسعه طرح‌های انرژی که در آینده نزدیک خطوط انتقال گاز را به این منطقه وصل خواهد کرد، گفت: با توجه به اینکه جزیره کیش نیاز به تولید ۵۰۰ مگاوات برق را دارد از این رو در بخش انرژی ظرفیت‌های خالی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی توانمند و متخصص فراهم شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خاطرنشان ساخت: برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر نیازمند انسجام جدی هست که در همین خصوص ستاد هماهنگی در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تشکل شده است تا نقش پشتیبانی از این رویدادهای مهم مدیریت شود.

مظفری تصریح کرد: ایده‌هایی که می‌تواند در مسابقات ۲۰۲۲ قطر به نتیجه مطلوب و موثر برسد، تبلیعات اصولی و گسترده ظرفیت‌های جزیره کیش در حوزه‌های ورزش، گردشگری و سرمایه‌گذاری برای گردشگران خارجی است.

وی توسعه گردشگری سلامت و راه اندازی گردشگری دریایی را از ظرفیت های مناسب جزیره کیش برای جذب گردشگران نقاط مختلف دنیا برشمرد و اظهار داشت: محورهای مطرح شده در این جلسه قابلیت اجرا دارد که با مشخص شدن ابعاد طرح و حجم سرمایه‌گذاری مقدمات این کار بزرگ اجرایی می شود.

شایان ذکر است سرمایه‌گذاری در حوزه‌های طرح محور تمدن‌ها، گردشگری ورزشی، ساخت جزیره به شکل ستاره دریایی، ساخت اسکله تفریحی به عرض ۱۸ متر و به طول ۵۰۰ متر درقالب قراردادهای B.O.T و ساماندهی شرکت‌های هواپیمایی مطرح خارجی برای برقراری خطوط پروازی به مقصد کیش از جمله پیشنهادهای مطرح شده از سوی شرکت سرمایه‌گذار خارجی در این جلسه بود.