پریروز دادگاه رسیدگی به پرونده قتل منصوره قدیریجاوید، خبرنگار ایرنا، برگزار شد. زنی که به گفته دوستان و همکارانش، فدایی راه حقوق زنان بود.
یکی از همکاران او به «شرق» گفته بود: «خانم جاوید بهشدت روی مسائل زنان حساس بود و همیشه از حفظ حقوق آنها دفاع میکرد».
زنی که خانواده و دوستانش معتقدند خودش را فدای عشق به فرزندش کرد و از خشونتی که درگیر آن بود، آنقدر دم نزد تا این خشونت به عریانترین شکل ممکن خود را نشان داد و با ضربات دمبل و چاقوی شوهرش به قتل رسید.
فرزانه قدیری جاوید، خواهر منصوره قدیری جاوید خبرنگار ایرنا: خبر قتل فلور را که به مادرم دادیم، طوری به سرش زد که دچار خونریزی مغزی شد. چند روز در آیسییو بستری شد و مجبور به جراحی شدیم. اصلا فکر نمیکردیم احمد اینطور با وقاحت حرف بزند. فکر میکردیم به خاطر گناهی که مرتکب شده سرش را هم بالا نیاورد. نهتنها شرمنده نبود، بلکه با پررویی سخنرانی هم کرد. به خانواده ما تهمت هم زد.
Monday, 24 March , 2025