معاون فروش سازمان اموال تملیکی گفت:بند تعیین تکلیف ماشینآلات راهسازی، خودروهای سواری تاکنون در بودجه ۱۴۰۳ تکرار نشده است.
به گزارش درآمد نیوز معاون فروش سازمان اموال تملیکی گفت:بند تعیین تکلیف ماشینآلات راهسازی، خودروهای سواری تاکنون در بودجه ۱۴۰۳ تکرار نشده است.
سعید غلامی معاون معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در پاسخ به سوالی در خصوص بودجه تکلیفی این سازمان در سال ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و لایحه بودجه شرکتهای سال ۱۴۰۳، گفت: ما یک بودجه مصوب و یک بودجه اصلاحی داریم. در بودجه مصوب سال ۱۴۰۲، عدد ۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود که با توجه به عملکرد مثبت سازمان در این حوزه این عدد اصلاح شد و به ۱۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. امیدواریم تا پایان سال بتوانیم این بودجه را محقق کنیم.
وی افزود: برهمین اساس در ۱۰ ماهه سال جاری ما ۹ هزار و ۲۰۰ میلیون تومان کالا به فروش رساندیم. با توجه به اینکه بیش از یک ماه تا پایان سال باقی مانده و در این بازه زمانی ما ۶ مزایده دیگر را نیز برگزاری خواهیم کرد، امیدوار هستیم تا بودجه را محقق کنیم. با این وجود رقم ۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومانی مقرر بوده است را محقق کردیم.
تکلیف حدود ۱۲ هزار میلیارد تومانی سازمان اموال تملیکی در سال ۱۴۰۳
غلامی با اشاره به اینکه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، ۱۱ هزار و ۹۹۰ میلیارد تومان به عنوان تکلیف سازمان اموال تملیکی در نظر گرفته شده است، گفت: این رقم به این دلیل نسبت به سال جاری افزایش نداشته است که ما بخش عمده کالاهایی که در انبارها بوده است را تعیین تکلیف کردیم. به همین علت ممکن است اساسا در سال آینده به این میزان کالا نداشته باشیم که بخواهیم به فروش برسانیم.
سود ۷۷۱ میلیارد تومانی سازمان اموال تملیکی در سال ۱۴۰۱
وی اظهار کرد: به این دلیل که بودجه سازمان اموال تملیکی یک بودجه شرکتی است، برای ما یک رقم درآمدی در نظر گرفته میشود و یک رقم هزینه. سقف هزینه کرد سازمان به این ترتیب مشخص میشود. ما به التفاوت این درآمد و هزینه، سود شرکت خواهد بود.
معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان اموال تملیکی ادامه داد: اگر درآمد بیش از هزینه باشد، شرکت سودده است. خوشبختانه در هر سه سال ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، سازمان اموال تملیکی به عنوان یک شرکت دولتی سودده بوده است.
در سال ۱۴۰۰، میزان سود سازمان اموال تملیکی هزار و ۴۸۶ میلیارد ریال بوده است. این عدد در سال ۱۴۰۱، به ۷ هزار و ۷۱۲ میلیارد ریال افزایش یافته است. ارقام مربوط به سال جاری هنوز مشخص نیست چرا که بسیاری از اسناد مالی از استانها در پایان سال ارائه میشود.
خروج سازمان اموال تملیکی از لیست شرکتهای زیانده در سه سال اخیر
وی با با بیان اینکه ارقام موجود نشان میدهد که سازمان اموال تملیکی توانسته است روند رو به رشدی داشته باشد، گفت: این در حالی است که به طور مثال در سال ۱۳۹۸، سازمان اموال تملیکی زیانده بوده است و ۵۶۱ میلیارد ریال زیان داشته است. تبدیل این شرکت زیانده به سودده در دولت سیزدهم رخ داده است.
احتمال چالش دوباره در تعیین تکلیف خودروها و متورسیکلتهای رسوبی
غلامی در پاسخ به سوالی در خصوص تکرار بندی از قانون بودجه سال ۱۴۰۲ که به سازمان اموال تملیکی اجازه تعیین تکلیف خودروها، ماشین آلات راهسازی و متورسیکلتها را میداد، گفت: متاسفانه بند ۵ تغییرات متفرقه قانون بودجه سال ۱۴۰۲، در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ تکرار نشده است. همین امر تعیین تکلیف ماشینآلات راهسازی، خودروهای سواری و موتور سیکلتهایی که بعضا ۱۵ سال در بنادر مانده بود و امسال امکان تعیین تکلیف آنها فراهم شد را در سال آینده با مخاطره همراه میکند.
وی افزود: سازمان اموال تملیکی امیدوار است تا این مسئله در ذیلجداول و یا احکام بودجه اضافه شود. برهمین اساس رایزنیهایی با سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی انجام شده است. همچنین این مسئله در جلسه با دیوان محاسبات، نمایندگان این دیوان نیز در جریان این موضوع قرار گرفتهاند.
منبع: تسنیم
Saturday, 12 October , 2024