به گزارش  درآمد نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، این طرح پژوهشی در گروه پژوهشی عمومی بیمه پژوهشکده بیمه و مشتمل بر بخش کلی توسط دکتر الهام نوبری استادیار دانشکده علوم دانشگاه علم و فناوری مازندران و با همکاری دکتر امیرتیمور پاینده عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی به عنوان […]

به گزارش  درآمد نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، این طرح پژوهشی در گروه پژوهشی عمومی بیمه پژوهشکده بیمه و مشتمل بر بخش کلی توسط دکتر الهام نوبری استادیار دانشکده علوم دانشگاه علم و فناوری مازندران و با همکاری دکتر امیرتیمور پاینده عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی به عنوان مشاور طرح و نظارت علمی دکتر فرزان خامسیان عضو هیات علمی پژوهشکده بیمه و استاد میزبان دوره تنظیم شده است.
فصل نخست با عنوان «چالش ها در خطوط انتقال داده در امور مالی دیجیتال و بیمه» به تاریخچه، چالش‌ها در خطوط انتقال داده در امور مالی دیجیتال و بیمه، گام‌های منظم خط لوله داده در امور مالی دیجیتال و بیمه، چگونگی تسریع و ساده سازی خطوط لوله داده توسطLeanXcale ، کشف موارد استفاده جدید: رویکرد INFINITECH به خطوط لوله داده، ارائه شده است. فصل دوم با عنوان «الگوهای معماری برای خطوط انتقال داده در برنامه‌های مالی دیجیتال و بیمه» نیز به مقدمه، طبقه‌بندی پایگاههای داده برای خط لوله داده، الگوهای معماری که با داده‌های کنونی و تاریخی سروکار دارند، الگوی معماری برای پایگاههای داده بحرانی بدون بارگذاری، الگوی معماری در برخورد با تجمعات، الگوهای معماری در برخورد با مقیاس پذیری و لوله کشی داده در INFINITECH اختصاص یافته است.
داده‌ها محوری است که شرکت‌های مالی و بیمه حول آن می‌چرخند تا بتوانند مزیت‌های رقابتی خود را توسعه دهند. این سازمان‌ها برای پردازش حجم فزایندهای از داده‌های خود، خطوط لوله داده را ایجاد کرده‌اند. به طور معمول، این پلتفرم‌ها به اندازه کافی چابک نیستند، حتی زمانی که سازمان‌ها معماری‌های پیچیده و گران‌قیمتی را توسعه می‌دهند که انواع مختلف فروشگاه‌های داده را با هم ترکیب کنند. یک معماری مناسب می‌تواند زمان دسترسی به داده‌ها را مستقل از اندازه داده کاهش دهد و امکان موازی‌سازی کارآمد فرآیندها را فراهم کند. این ترکیب از قابلیت‌ها به کاهش پیچیدگی خط لوله داده و هزینه کل مالکیت کمک می‌کند.
معماری پلتفرم داده دیروز نمی‌تواند نیاز امروز به سرعت، انعطاف پذیری و نوآوری را برآورده کند. یک معماری مناسب معماری است که مواردی از قبیل صرفه جویی در هزینه فناوری اطالعات، بهبود بهره وری، کاهش خطرات نظارتی و عملیاتی و ارائه قابلیت ها و خدمات جدید زیر را فراهم کند. خطوط لوله داده‌ها، داده‌های فعلی و تاریخی را با هم ترکیب می‌کنند و در عین حال این داده‌ها را غنی‌تر و متحول می‌کنند. این تحولات اغلب شامل جمع‌آوری داده‌ها برای محاسبه KPI و خلاصه کردن اطلاعات برای اهداف گزارش است.
بنابراین لازم است که سازمان‌های امور بیمه‌ای با توجه به تغییرات روزافزون حجم داده‌ها، طراحی جدیدی را برای پایگاه‌های عملیاتی خود به منظور برآورده کردن اعمال کنند. به علاوه آشنایی با پلتفرم‌های جدید و پیشرفته ابری می‌تواند کمک موثری در این مسیر باشد.
علاقه‌مندان برای مشاهده و دریافت متن کامل طرح پژوهشی «ساده‌سازی و تسریع خطوط لوله داده در برنامه‌های مالی دیجیتال و بیمه» می‌توانند به بخش پژوهش تارنمای پژوهشکده بیمه و یا به نشانی https://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/4944/Articles/view/16040/1640/ مراجعه نمایند.