سازمان برنامه و بودجه همایش «الزامات اجرایی برنامه هفتم پیشرفت؛ میثاق ملی» را روز دوشنبه ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌کند.

به گزارش درآمد نیوز سازمان برنامه و بودجه همایش «الزامات اجرایی برنامه هفتم پیشرفت؛ میثاق ملی» را روز دوشنبه ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌کند.

قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» با اولویت اصلی «پیشرفت توام با عدالت» در ۷ سرفصل «اقتصادی»، «امور زیربنایی»، «فرهنگی و اجتماعی»، «علمی، فناوری و آموزشی»، «سیاسی و سیاست خارجی»، «دفاعی و امنیتی»، «اداری، حقوقی و قضایی» و در ۲۶ بند تصویب شده است.

الزامات اجرایی برنامه هفتم پیشرفت

در برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران هدفگذاری‌های مهمی از جمله دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی، رشد نقدینگی ۱۳.۸ درصدی، تورم ۹.۵ درصدی، رساندن کفایت سرمایه موسسات اعتباری به حداقل ۸ درصد، اصلاح صندوق‌های بازنشستگی و رفع ناترازی انرژی و سایر ناترازی‌ها، رسیدن به ضریب جینی ۰.۳۵ و دستیابی به نرخ فقر مطلق صفر در آن تعیین شده است. هدفگذاری‌های این برنامه بر مهمترین چالش‌های کشور تمرکز دارد و اجرای برنامه باید منطبق بر سیاست‌های هماهنگ و در نظر گرفتن الزامات کارشناسی باشد.

 

به همین منظور، سازمان برنامه و بودجه همایش «الزامات اجرایی برنامه هفتم پیشرفت؛ میثاق ملی» را روز دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ با حضور مقامات و مسئولان عالی رتبه دولت چهاردهم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همچنین کارشناسان و صاحبنظران این حوزه برگزار می‌کند.

 

افشین کسالایی؛ مسئول دبیرخانه تدون برنامه هفتم پیشرفت در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه برای برگزاری این همایش اظهار کرد: تمرکز همایش الزامات اجرایی برنامه هفتم پیشرفت در انطباق حداکثری لایحه پیشنهادی بودجه سال ۱۴۰۴ با اهداف برنامه هفتم پیشرفت خواهد بود و بنا داریم که بودجه سال ۱۴۰۴ بر موضوعات اولویت‌دار کشور تاکید داشته باشد. رویکرد سازمان برنامه بودجه نسبت به اجرای برنامه هفتم، تمرکز بر اولویت‌ها به صورت مسئله محور و مبتنی بر نیاز‌هاست. این همایش با همکاری دولت چهاردهم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در روز دوشنبه ۳۰ مهرماه سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

 

وی افزود: تدوین برنامه هفتم پیشرفت را با نگاه به فرمایشات رهبری درباره اثرات برنامه توسعه در بحران‌زدایی‌ها و اصلاح نظام بانکی و مالیاتی و بهبود محیط کسب و کار در دستور کار قرار دادیم و در رابطه با اجرای این برنامه باید از تمام ظرفیت‌های کشور استفاده کنیم.

 

در این همایش ۸ نشست علمی و تحلیلی برگزار می‌شود که به ابعاد مختلف برنامه هفتم پیشرفت می‌پردازند. در نوبت صبح این همایش ۴ نشست «رشد حداکثری توام با عدالت و تامین مالی توسعه»، «توسعه زیرساخت‌ها و تامین انرژی»، «دیپلماسی اقتصادی و توسعه صادرات» و «اصلاح نظام حکمرانی، بهره‌وری و هوشمندسازی»  و در نوبت عصر نیز ۴ نشست «بودجه و ثبات مالی»، «ارتقای تولید ملی: طرح‌های پیشران» و «تکمیل زنجیره ارزش، توانمندسازی و توسعه مشارکت»، «تامین اجتماعی و سلامت و ارتقای فرهنگی، آموزش و خانواده» برگزار خواهد شد