با اجرای موفق طرح راهبردی کسبوکار شاهد تغییر اثربخش بانک سینا به سمت یک بانک حرفهای، با قابلیتها و مزیتهای رقابتی و همچنین برخوردار از کسبوکار نوین، هوشمند و ارزشآفرین برای کلیه ذینفعان خود خواهیم بود.
به گزارش درآمد نیوز به نقل از روابطعمومی بانک سینا، غلامرضا فتحعلی با اشاره به اقدامات کارشناسی انجامگرفته برای اصلاح ساختار مالی بانک، از بهبود نسبت کفایت سرمایه این بانک خبر داد وافزود: این بانک با مدیریت مناسب سرمایه، در کنار کنترل بهینه رشد داراییهای بانک، واگذاری داراییهای سمی و غیرمولد و مدیریت اثربخش ریسک اعتباری، توانست کفایت سرمایه نظارتی خود را در وضعیت مطلوب حفظ کند.
مدیرعامل بانک سینا اذعان داشت: وضعیت کفایت سرمایه بانک سینا مناسب و در حال حاضر ۷.۸ درصد است که با استانداردهای بینالمللی کمیته بازل مطابق است.
فتحعلی از افزایش سرمایه بانک سینا در سال جاری خبر داد و گفت: ارتقای عملکرد شعب بانک و افزایش سودآوری آنها از طریق راهاندازی کلینیک مالی، طرحریزی اقدامات در خصوص افزایش درآمدهای غیرمشاع به ویژه کارمزدهای ارزی و بهرهبرداری از ظرفیتهای بانکداری دیجیتال در دستور کار قرار گرفته و در اثر این اقدامات سودآوری بانک بهصورت چشمگیری افزایش یافته است. افزایش سودآوری همراه با کیفیت آن همواره برای بانک اهمیت دارد و حرکت بانک در مسیر ایمن در این فضای اقتصادی ناپایدار از اهداف اصلی بانک به شمار میرود.
فتحعلی یکی از رویکردهای مهم در افزایش سرمایه را مدیریت پرتفوی سرمایهگذاری بانک در جهت کاهش و حذف تعدیلات نظارتی دانست.
مدیرعامل بانک سینا به التزام این بانک به قوانین و بخشنامههای بانک مرکزی در خصوص کنترل و مدیریت بهینه مصارف اشاره کرد و اذعان داشت: با توجه به رسالت بانک سینا، فعالیت بیشتر در حوزه بانکداری اجتماعی و اعطای تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ قانون بودجه شامل ارائه تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی در کنار معرفی شدگان ودیعه مسکن و طرح ملی جهش مسکن در اولویت اول ارائه تسهیلات قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: در این حوزه کارنامه درخشانی برای بانک سینا رقم خورده به طوری که در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۷ هزار میلیارد ریال بابت طرح های تبصره ۱۶ شامل تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، اشتغالزایی کمیته امداد و سازمان بهزیستی و ۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ شامل طرح ملی جهش مسکن و همچنین هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات محرومیتزدایی در قالب تسهیلات بنیاد علوی به هموطنان عزیز پرداخت شده است.
فتحعلی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر درخواستهای مشتریان برای دریافت خدمات بانکی غیرحضوری افزایش یافته است، افزود: رویکرد بانک سینا در این حوزه، توسعه سامانهها و پلتفرمها برای انجام خدمات بدون نیاز به حضور فیزیکی مشتریان در شعب بوده است. در طرح راهبردی کسبوکار بانک، توسعه بانکداری دیجیتال به عنوان یکی از راهبردهای کلان بانک سینا در نظر گرفته شده که در نخستین پروژه از طرح مذکور، توسعه پلتفرم بانکداری دیجیتال بانک سینا با عنوان «سیبانک» در دستور کار قرار گرفته که در ابتدای سال جاری رونمایی شده است. تفاوت اصلی این پلتفرم با پلتفرمهای موجود، تحلیل تجربه مشتریان و ارائه بستههای جذاب از خدمات مورد انتظار مشتریان است.
Tuesday, 10 September , 2024