محتشمیپور معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صمت با حضور در غرفه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در جریان روند فعالیتهای شرکت از جمله اقدامات عملیاتی معدن آریز( D19) قرار گرفت وگفت: تسریع در عملیات باطلهبرداری و دسترسی هرچه سریعتر به ذخیر سنگ آهن این معدن بسیار مهم است.
درآمد نیوز -صبح امروز همزمان با افتتاح یازدهمین نمایشگاه بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی در مصلی تهران، محتشمیپور معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صمت با حضور در غرفه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در جریان روند فعالیتهای شرکت از جمله اقدامات عملیاتی معدن آریز( D19) قرار گرفت وگفت: تسریع در عملیات باطلهبرداری و دسترسی هرچه سریعتر به ذخیر سنگ آهن این معدن بسیار مهم است.
گفتنی است تاکنون بیش از ۶۴ میلیون تن باطلهبرداری در معدن آریز انجام شده و طبق برنامه ریزی صورت گرفته در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ به ذخیره سنگ آهن دسترسی می یابد.
بازدید معاون وزیر صمت از غرفه چادرملو در نمایشگاه ماینکس ۲۰۲۲
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به همراه شرکتهای عضو گروه (ارفع، غدیر، پامیدکو، سی پی جی پارس، فولاد سرمد ابرکوه، فولاد شاهرود، شرکت دشت یوز (آریز) و فلزیان در این نمایشگاه که تا ۳۱ شهریور ما در محل مصلی امام خمینی(ره) تهران برپا است حضور دارد.
https://daramadnews.ir/?p=106651
















Friday, 26 December , 2025