مانده ناخالص مصارف بانک تجارت در بخش صنعت و معدن در پایان سال ۱۳۹۹ به مبلغ ۵۳۲ هزار میلیارد ریال بالغ شد.

مانده ناخالص مصارف بانک تجارت در بخش صنعت و معدن در پایان سال ۱۳۹۹ به مبلغ ۵۳۲ هزار میلیارد ریال بالغ شد.

 به گزارش درآمد نیوز به نقل از روابط عمومی بانک تجارت، مانده ناخالص مصارف (تسهیلات و مطالبات) این بانک در بازه زمانی چهار ساله از ابتدای سال ۱۳۹۶ تا اسفند ماه سال ۱۳۹۹ قریب به ۱۷۵ درصد رشد را نشان می‌دهد.

بر اساس آمار، مانده ناخالص مصارف بانک تجارت در بخش صنعت و معدن در اسفندماه سال ۱۳۹۶ بالغ بر ۱۹۴ هزار میلیارد بوده و این رقم در اسفندماه سال ۱۳۹۹ با ۱۷۵ درصد رشد به ۵۳۲ هزار میلیارد ریال بالغ شده است.

بر اساس این گزارش، بانک تجارت از مجموع یک هزار و ۷۸۳ میلیارد و ۵۲ میلیون ریال مانده ناخالص مصارف (تسهیلات و مطالبات) اعطایی به بخش‌های مختلف در پایان اسفندماه سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۳۰ درصد را به بخش صنعت و معدن اختصاص داده است.

بانک تجارت در راستای سیاست‌های کلان اقتصادی کشور و با نگرش حمایتی از تولید و کارآفرینی همواره سعی داشته با فراهم‌سازی روش‌های کارآمد تامین مالی حمایت‌های ویژه‌ای را از بخش‌های مختلف اقتصاد کشور به ویژه بخش صنعت و معدن به عمل آورد.

گشایش اعتبارات اسنادی و صدور ضمانتنامه برای بخش‌های مختلف از جمله روش‌های پیشنهادی و تخصصی بانک تجارت به فعالان اقتصادی بوده به‌طوری که در چهار سال اخیر این بانک توانسته با رشد ۲۳۳ درصدی در اعتبارات اسنادی و ۲۴۷ درصدی در صدور ضمانتنامه در اسفندماه سال ۱۳۹۹ نسبت به اسفندماه سال ۱۳۹۶ جایگاه نخست را در بین بانک‌های کشور کسب کند.

بانک تجارت به‌عنوان بزرگترین بانک بورسی کشور با امضای تفاهمنامه همکاری با بزرگترین شرکت‌های صنعتی و معدنی کشور به ویژه در چهار سال اخیر تعامل سازنده‌ای را با این بخش مهم اقتصاد کشور داشته است. همکاری با شرکت‌های بزرگی همچون ایران خودرو، سایپا، عقاب افشان در صنعت خودروسازی، پتروشیمی خلیج فارس و بزرگترین مجتمع های صنعت پتروشیمی، فولاد مبارکه اصفهان، چادر ملو، ذوب آهن اصفهان و ده ها شرکت بزرگ معدنی و صنعتی در اقصی نقاط کشور تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های بانک تجارت در عرصه صنعت و معدن به شمار می‌رود.