شرکت فولاد خوزستان در ششمین جشنواره‌ی نوآوری برتر ایرانی، تندیس زرین نوآوری سال ۱۴۰۰ را کسب نمود.

شرکت فولاد خوزستان در ششمین جشنواره‌ی نوآوری برتر ایرانی، تندیس زرین نوآوری سال ۱۴۰۰ را کسب نمود.

به گزارش درآمد نیوز به نقل از خبرنگار روابط عمومی، دبیرخانه جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی پس از بررسی و ارزیابی فرآیندهای نوآوری، محصول اسلاید گیت پاتیل مذاب تایپ CS80 شرکت فولاد خوزستان را به‌ عنوان محصول نوآور و برتر معرفی کرد.

اختتامیه ششمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی صبح روز دوشنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۰ با معرفی ۲۸ نوآوری برتر از شرکت‌های ایرانی در سالن جابربن‌حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی ضمن بازدید از نمایشگاه جانبی جشنواره و تمجید از نوآوری‌های برتر ایرانی اظهار داشت: ما به عنوان یکی از ارکان پیشرفت اقتصادی محتاج نوآوری هستیم. برخلاف چند دهه گذشته که سبک اقتصاد و کسب ‌و کار اجازه حضور طولانی مدت بدون نوآوری در بازار را می‌داد در حال حاضر در دورانی زندگی می‌کنیم که بدون تمرکز رکنی بر مساله نوآوری قابلیت ادامه حیات و بقا در اکوسیستم اقتصادی میسر نیست.

وی با تبیین این موضوع گفت: در واقع بازیگر اقتصادی بدون نوآوری در زمان کوتاهی به راحتی از چرخه اقتصاد حذف خواهد شد بنابراین باید به مقوله نوآوری به چشم یکی از اصول پیشرفت اقتصادی نگاه شود.

وزیر اقتصاد در خصوص نوآوری در وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: یکی از اهدافی که در وزارت امور اقتصادی و دارایی از مساله اصلاح مجوزهای کسب‌وکار دنبال می‌کنیم سهولت در ورود به کسب‌‌ و کارها است تا در فضایی که رقابت و امکان ورود ساده به بازار وجود دارد آن‌هایی پیشرو بمانند که نوآوری و کیفیت و مزیت‌های قیمتی مطلوب تری دارند.

رسول جلیلی سرپرست دانشگاه شریف با تاکید بر لزوم اعتماد و اختصاص پروژه‌های دولتی به متخصصین داخلی و حمایت از آن‌ها گفت: کشور نیازمند ابرکارآفرینان امیدوار است. ما ابرکارآفرین می‌سازیم اما متاسفانه ابرپروژه‌ها را به کشورهای خارجی می‌سپاریم. در ناحیه نوآوری شریف بیش از ۵۰۰ شرکت وجود دارد که تعدادی از آن ها شرکت‌های بزرگی هستند اما به دلیل عدم اعتماد به آن ها در پروژه‌های بزرگ انگیزه خلاقیت و نوآوری در آنها کاهش می یابد و ما شاهد افزایش تقاضا برای مهاجرت نخبگان هستیم.

سرپرست دانشگاه شریف گفت: خواهش من این است که متخصصین و نوآوران داخلی را تشویق کنید و به توانمندی های آنان اعتماد داشته باشید.

هادی اسدی، رئیس کمیته اجرایی ششمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی، در مراسم اختتامیه این جشنواره گفت: این رویداد ضمن شناسایی و ارزیابی نوآوری های برتر ایرانی به دنبال معرفی و قدردانی از شرکت‌های نوآور و جریان سازی در راستای ارتقای فرهنگ نوآوری در کشور می‌باشد.

وی افزود: اهداف اصلی جشنواره شناسایی، انتخاب، ممیزی و احراز شرایط برترین نوآوری‌های شرکت‌های ایرانی است. این اقدام در چهار بخش نوآوری در محصول، نوآوری در خدمت، نوآوری در فرآیند و نوآوری در کسب‌وکار، زمینه معرفی و تقدیر از تلاشگران حوزه صنعت و کسب‌ و کار را فراهم کرده و از طریق شناخت نقاط قوت و قابل بهبود، ضمن ارائه باز خور به شرکت ها به نهادینه کردن و بلوغ فرآیندهای نوآوری و توسعه محصول جدید در شرکت‌های ایرانی کمک می‌کند.

گزارش خبرنگار ما حاکی است، اسلاید گیت پاتیل مذاب مکانیسم کنترل جریان مذاب است و بومی سازی آن برای اولین بار در شرکت فولاد خوزستان با همکاری واحدهای تحقیق و توسعه و بخش فولادسازی و یک شرکت دانش بنیان صورت گرفت، که در تست میدانی عملکرد عالی از خود نشان داده و دانش فنی آن هم اکنون در اکثر شرکت‌های فولادسازی مورد استفاده قرار گرفته است.

گفتنی‌ است، که در ممیزی به عمل آمده در مدیریت تحقیقات، تکنولوژی و بهینه سازی و با احصاء شرایط و تکمیل مستندات مربوط این موفقیت حاصل شده است.