سیل هایی که در هفته های گذشته پاکستان را درنوردید فاجعه جدیدی ایجاد کرده است که امنیت غذایی را تهدید می کند.

سیل‌های فصلی در پاکستان ۴۵ درصد از زمین‌های کشاورزی این کشور را از بین برد.

به گزارش درآمد نیوز  و به نقل از الجزیره، سیل هایی که در هفته های گذشته پاکستان را درنوردید فاجعه جدیدی ایجاد کرده است که امنیت غذایی را تهدید می کند. مناطق وسیعی از محصولات کشاورزی که بازار محلی به آن وابسته است و برای صادرات نیز استفاده می شود، آسیب دیده است.

پاکستان در ژوئیه ۲۰۲۲ در معرض سیل های ویرانگر قرار گرفت که در نتیجه افزایش میزان باران های موسمی و طغیان رودخانه های اصلی این کشور، خسارات فراوانی به سطح زیرساخت ها و زمین های کشاورزی وارد کرد و در کنار آن خسارات زیادی به سطح زیرساخت ها و زمین های کشاورزی وارد شد.
آخرین آمار سازمان مدیریت بلایای کشور حاکی از آن است که تعداد جان باختگان به حداقل ۱۲۸۲ نفر رسیده است که یک سوم آنها کودک هستند.

شری رحمان، وزیر تغییرات اقلیمی، گفت که سیل‌های موسمی «وحشیانه» ۴۵ درصد از زمین‌های کشاورزی پاکستان را به‌ویژه در سند شسته است.
به طور کلی حدود ۱۰ میلیارد دلار خسارت وارد کرد. برآوردهای جهانی نشان می دهد که یک سوم مساحت کشور زیر آب است.

باران و سیل علاوه بر برخی محصولات میوه، محصولات برنج و پنبه و سبزیجاتی مانند پیاز و گوجه فرنگی را از بین برد و کشت گندم را در ماه‌های آینده تهدید کرد، این در شرایطی است که جهان بخاطر جنگ روسیه و اوکراین، شاهد بحران جهانی غذایی است.